Първото ново попълнение, през лятото, на осигурилия си участие в турската

...
Първото ново попълнение, през лятото, на осигурилия си участие в турската
Коментари Харесай

Опитен бразилец ще бъде първото ново попъление на Гьозтепе през лятото

Първото ново попълнение, през лятото, на осигурилия си присъединяване в турската Суперлига Гьозтепе е ляв бранител от шампионата на Кипър, оповестиха медиите в Турция. Старши треньорът на " жълто-червените " от Измир Станимир  Стоилов ще укрепи тима с 29-годишния Джалма Фильо Силва, който идва от тима на АЕЛ (Лимасол), а там е бил съотборник с българския нападател Георги Минчев.

Договорът на бразилеца с отбора от Острова на Афродита изтича в края на този месец. Според информациите, трансферната комисия на Гьозтепе е следила 29-годишния футболист през целия сезон и е показала позитивен отчет на техническия екип. Джалма Силва също по този начин е утвърден от Стоилов и помощниците му, се споделя още в информациите.

Той идва на Острова на Афродита през юли 2022-а година от тима на Баия, с който българския първенец Лудогорец има много положителни търговски връзки. Освен в Баия, левият бек и ново попълнение на Гьозтепе е играл за Атлетико Пернамбукано, Насионал Де Патос, Трезе, УР Трабалдоре, Конфианса, Операрио ПР. Опитният футболист, записал два сезона за АЕЛ (Лимасол), изигра общо 72 публични мача във всички шампионати.

Гьозтепе си завоюва промоция в елита на турския футбол, откакто събра 70 точки, с 5 по-малко от първенеца на дивизията Ейюпспор. Двата тима влязоха в Суперлигата, а третият нов тим ще бъде избран посредством плейофи.
 Почетният президент на Гьозтепе: Взимат защитни ограничения с Моуриньо поради Стоилов
Почетният президент на Гьозтепе: Взимат защитни ограничения с Моуриньо поради Стоилов

Фенербахче и Бешикташ договарят с Жозе Моуриньо, който ще поеме единия клуб през лятото
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР